Politica de Confidențialitate

Ultima actualizare: 18.10.2023

Bine ați venit la casamargita.ro (denumit în continuare „Noi”, „Site-ul” sau „Compania”). Aceasta este politica noastră de confidențialitate, care explică cum colectăm, stocăm, protejăm și utilizăm informațiile dvs. cu privire la vizita și utilizarea site-ului nostru.

Informațiile pe care le colectăm

În timp ce utilizați site-ul nostru, putem colecta următoarele tipuri de informații:

  1. Informații cu caracter personal: Acestea pot include numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte date personale pe care le furnizați voluntar în timpul rezervării sau a contactării noastre.
  2. Informații de contact: Informațiile pe care ni le furnizați în timpul contactării noastre prin intermediul formularului de contact sau a adresei de e-mail afișate pe site.
  3. Informații tehnice: Colectăm informații tehnice, cum ar fi adresele IP, tipul de browser, date de acces, date despre dispozitiv și sistemul de operare pentru a ne asigura că site-ul nostru funcționează corect.
  4. Cookie-uri și tehnologii similare: Folosim cookie-uri și tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și pentru a oferi funcții personalizate.

Cum folosim informațiile

Folosim informațiile colectate pentru următoarele scopuri:

  1. Rezervări și servicii: Utilizăm informațiile dvs. pentru a procesa rezervările și pentru a vă furniza serviciile pe care le-ați solicitat.
  2. Comunicare: Folosim adresele de e-mail și numerele de telefon pentru a vă contacta în legătură cu rezervările și solicitările dvs.
  3. Analiză și îmbunătățire: Utilizăm informațiile tehnice pentru a analiza și a îmbunătăți site-ul nostru, precum și serviciile oferite.
  4. Publicitate: Înțelegem că facem reclame prin Google Ads. Cu ajutorul datelor colectate, putem personaliza și îmbunătăți anunțurile și campaniile noastre publicitare.

Partajarea informațiilor

Nu partajăm informațiile dvs. cu terți, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru a vă oferi serviciile sau în conformitate cu legile aplicabile.

Securitatea informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale și să utilizăm măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat.

Drepturile dvs. de confidențialitate

Aveți dreptul de a accesa, rectifica sau șterge datele dvs. personale pe care le colectăm. De asemenea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebare legată de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați.

Actualizări ale politicii de confidențialitate

Această politică de confidențialitate poate fi actualizată în mod periodic. Orice modificare va fi afișată pe această pagină.

Contact

Pentru orice întrebări sau solicitări legate de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [Adresa de e-mail de contact] sau prin intermediul formularului de contact de pe site.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată site-ului casamargita.ro!